felvitel dátuma: 2011-02-03 11:34:40
mai nézettség: 1
nézettség: 2689
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
2 db kifli 1 doboz szardínia 5 dkg vaj 1 evőkanál kapribogyó 2 ek zöld bors 2 cs kapor
Előkészületi idő: 15 perc
Elkészítés:
Az olajos halakat lecsöpögtetjük, a gerincét eltávolítjuk, a hal húsát összetörjük. Hozzáadjuk a puha vajat és simára keverjük, végül az apróra vágott kapribogyót és zöld borsot is beleforgatjuk. A kiflit felkarikázzuk és a szardíniás krémmel megkenjük. A tetejére egy-egy kaporlevelet tűzve tálra tesszük.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.