Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hal ételek recept » Székely halászlé

felvitel dátuma: 2011-02-11 20:31:26       mai nézettség: 1       nézettség: 3392
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

ponty: 2 kg
kárász: 4 db
hagyma: 1,4 kg
fokhagyma: 1 fej
só: csipetnyi
egész bors: 1 kávéskanál
erős őröltpaprika: 1 evőkanál
édes őröltpaprika: 3 evőkanál

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 90 perc
Elkészítés:

A pontyot megtisztítjuk, belsőrészét kiszedjük, kifilézzük húsos részen beírdaljuk, szeletekre vágjuk, enyhén megsózzuk. A csontból és a megtisztított kárászból alaplevet főzünk, a vöröshagymát felszeleteljük és hozzáadjuk a halléhez a fűszerekkel együtt. 
Másfél órai főzés után a csontot kiszedjük, majd átpasszírozzuk.
Pirospaprikát adunk hozzá és belefőzzük a felszeletelt halat. Szükség esetén még fűszerezzük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.