Nagyon tetszik, egészségesebb, mint disznóhúsból, koszi a receptet.
50 dkg pulyka belsőrész ( zúza, máj, szív )
1 db pulykacomb kicsontozva
1 fej vöröshagyma,
olaj
só
bors
1 db húsleves kocka
őrölt fűszerpaprika
savanyú apró káposzta
1 zacskó gyorsrizs
tejföl
A pulyka belsőrészt és a combot kockára vágom a csontos részeket kiveszem de azt is belefőzöm.
Készitek egy pörkölt alapot csak kicsit hosszabb lével.
Mikor a hús majdnem megfő ráteszem az aprókáposztát!Így főzöm tovább!
Lassútűzön főzöm. ( épp hogy csak rogyogjon )
Közben megfőzök egy tasakos gyorsrizst és amikor a káposzta megfőtt a tetejére rakom!
Tejföllel tálalom!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!