1kg savanyúkáposzta
80dkg sertéscomb
zsír
vöröshagyma
paprika,paradicsom
só,bors,kömény,vegeta
piros arany vagy pörköltszaft kocka
babérlevél,egészbors
füstölt kolbász
tejföl
Hagymát aprítógépbe teszem majd zsíron pirítani kezdem. Eközben a combot felkockázom. Ha jó a hagymám,rádobom a húst és azzal is átpirítom fehéredésig. rádobom a pirospaprikát és kb. fél deci vizet öntök alá. Befűszerezem,beleteszem a paprikát,paradicsomot és készítek egy ütős pörköltet. Amikor már majdnem kész hozzáadom a kóstolás után vagy kimosott vagy nem kimosott káposztát. Teszek hozzá babérleveleket,egész borsot és a kolbászdarabokat. Készre főzöm,tejföllel,friss kenyérrel kínálom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!