50 dkg szilva,
2 kk. gyömbérpor,
1 nagy fej vöröshagyma apró kockára vágva,
2 tört fokhagymagerezd,
2 ek. ecet,
2 ek hidegen sajtolt olívaolaj
http://grapoilashop.hu
6 dkg nyírfacukor
(cukorbetegek is fogyaszthatják, vagy xilit)
A mártáshoz a szilvát megmosom, kimagozom.
A hagymát megpucolom és apró kockára vágom.
Oliva olajon megfonnyasztom a hagymát, majd beleteszem az áttört fokhagymát és egy percig együtt dinsztelem.
Beleteszem a szilvát, a gyömbérport, az ecetet és a cukrot.
Felforralom és lassú tűzön kb. 15 percig készre főzöm.
A húst a mártással együtt tálalom, igazán kellemes ízhatás.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!