Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / tepsiben étel receptek » Szilvás karaj

felvitel dátuma: 2011-07-17 13:22:43       mai nézettség: 1       nézettség: 2319
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Ez nemcsak vasárnapi ebédnek megy el, hanem ünnepinek is. Paleosok is fogyaszthatják burgonya kihagyásával.

  • 1 kg csont nélküli sertéskaraj egyben
  • 10 db aszalt szilva
  • házi szalonna
  • 3 alma negyedelve
  • pici só, vagy fűszerkeverék
  • 50 dkg burgonya
  • kevés zsír,ha szükséges félidőben
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Én kicsontozott karajt vettem, ezért csak megtisztítottam. Sok apró lyukat szúrtam a húsba és belenyomkodtam az aszalt szilvát. A hús mindkét oldalát befűszereztem fűszersóval, de lehet sima sóval is, majd egy tepsi aljába pici vizet öntöttem és belehelyeztem a húst. A tetejére fektettem szalonnaszeleteket, hogy ne száradjon ki később a hús. Megpucoltam a krumplit, elnegyedeltem az almával együtt és a hús köré pakoltam. Alufóliával lefedtem. Előmelegített sütőben 200fokon 40 perc sütés, majd megnézni kell-e pici zsír hozzá, majd vissza újabb 40 perc lefedve. Tűpróba, hogy megpuhult-e a hús. Leveszem a fóliát és pár percig pirítom, hogy a szalonna és a köret megpiruljon. Tálalás.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.