A hozzávalókat összekeverjük a szilva kivételével.
30 percet pihentetjük, hogy a gríz meg tudja szívni magát.
Ezután a tésztát kicsit kanállal átkeverjük, majd a tésztaadagolóba öntjük.
Megtöltjük a Tupperware Szilikon Formáinkat a tésztával úgy, hogy ¾ részig legyen a formákban a tészta.
Minden kis forma közepére teszünk egy fél szilvát, amit fahéjas kristálycukorba mártunk a vágott felükön, majd ezzel a vágott-cukrozott felületükkel felfele tesszük a tésztára.
175 fokon tűpróbáig sütjük.
Porcukrozva tálaljuk.
Megjegyzés:Természetesen simán tepsiben kell eredetileg sütni, és a tetejét kirakni a gyümölccsel, majd kockára szelni, de most én így álmodtam meg, megúszva a szeletelést.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!