Nagyon jó kis saláta, hasonlót szoktam én is készíteni.
A zöldségeket tetszőleges formára és nagyságra felaprítom, lereszelem.
Egy nagy salátás tálba beleteszem mindet és jól elkeverem a sóval.
Amíg kicsit áll, elkészítem az öntetet.
A citrom kifacsart levét jól kikeverem a porcukoral, hozzáöntöm az olívaolajat és mindezt rá a salátára, jól elkeverve.
Mehet a hűtőbe tálalásig - minimum két órára. Nem feltétlenül szükséges a kaliforniai paprika, lehet csak tv paprikával is készíteni.
Ha van otthon petrezselyemzöld vagy snidlig, metéljünk rá.
Esetleg megszórhatjuk szezámmaggal. Sültek mellé kínáljuk.
És csak egyféle káposztával is készíthető.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!