Elkészítés:
A tészta hozzávaloit összedolgozzuk annyi tejjel hogy jol nyujthato tesztat kapjunk. Amikor kész öt egyforma részre osztjuk. Ebből kettőt tepszi nagyságura nyujtunk külön-külön megsütjük, és félre teszük. A maradék 3 lapot kinyujtjuk és az alabbi töltelekkel meg kenjük. A margarint porcukorral habosra keverjük. Bele teszük a darált mákot , hozzá adjuk a lisztet , a sütöport a tejet a citrom reszelt héját és izlés szerint mazsolát jol összedolgozzuk . Ezután a lapokat megkenjük a töltelékkel ésfeltekerjük mint a bejglit. A tepsiben egymás mellé rakjuk a 3 tekercset, egyszerre sütjük , hogy összenőjenek. Amig sül elkészitjük a krémet. A tejböl és a pudingbol krémet fözünk hülni hagyuk. A margarint a vaniliás cukrot és a porcukrot habosra keverjük és utána a pudingal összekeverjük. Az egyik tészta lap felét megkenjük a krém felével ráhelyezzük a 3 "beigli",tésztát ügyelve, hogy egyben maradjanak. Rásimitjuk a megmaradt krémet utána rátesszük a másik lapot. Csokimázzal vonjuk be , kakaóport cukorral és kevés vizzel elkeverjük ,bele dobjuk a margarint és lassú tüzön kevergetve sűrűre fözük , mikor kész és a tészta tetejére rásimitjuk. A mázra kokusz reszeléket szórunk.
Készítettem pár munka felvételt is esetleg kezdők részére.
1.Jó tanács:ha "mintás" közepű sütit szeretnél, ne simítsd el a tölteléket mielött beigliként feltekered,csak kanállal egyenletesen elosztva rakd a kinyújtott tésztára.
2.Először hosszában szeleteld fel
3.Végül - én 1,5 cm-es vastag szeletekre vágom-most láthatod a "rózsát" a töltelékben.