Elkészítés:
A zöldségeket vágjuk apróra és tegyük 1 tálba. Amíg osszevagjuk a zöldségeket a burgult főzzük készre a csomagoláson feltüntetett leírás alapján. ( Én 1 pohár burgulhoz 2 pohár vizet öntők és kevés sót)A zöldségeket keverjük össze ízlés szerinti mennyiségű burgullal,majd izesitsuk : só,bors,olaj, citromlé. Keverjük össze és tálaljuk. Sült húsok mellé kiváló köret. Jó étvágyat! Nálunk a petrezselyem és a koriander hatalmas csokorba van. 1 adag nálunk 2-2 csokor és 3 citrom leve. Ne sajnáljuk a citromlet a salatabol,mert enyhén savanykasan nagyon finom.az olajat is jól magába szívja a saláta. Figyeljünk oda nehogy száraz maradjon a saláta,adjunk hozzá elegendő citromlet és olajat
Szakács: evi