Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Pizza étel receptek » Tante Fanny pizza

felvitel dátuma: 2011-06-01 16:47:03       mai nézettség: 1       nézettség: 3170
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

A pizzaszószhoz:

  • 1 kis doboz paradicsompüré
  • oregano
  • , cukor ízlés szerint
  • fokhagyma- és vöröshagymakrém

Feltéthez:

  • ízlés szerint szalámi, kolbász, virsli, sonka, kukorica, gomba, reszelt sajt v. mozzarella

    A fűszerek Toldi Fűszer termékek:

    www.toldifuszer.hu 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:
  1. A Tante Fanny pizzatésztát közvetlenül a hűtőből használjuk fel. A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
  2. Elkészítjük a pizzaszószt: a hozzávalókat összekeverjük, én kicsit meg szoktam melegíteni.
  3. A pizzatésztát kitekerjük egy tepsire a sütőpapírral együttMegkenjük a pizzaszósszal, majd ízlés szerinti feltétet teszünk , és megszórjuk reszelt sajttal (vagy szeletelt mozzarellát rakunk ).
  4. 15-17 perc alatt készre sütjük

A képek között azért látható feltét nélküli rész is a pizzán, mert a középsőm "csupaszon" (szószt sem lehet rátenni) eszi csak meg :-).

Szakács: Hani


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.