Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tárkonyos húsgombóc leves

felvitel dátuma: 2014-05-06 09:51:41       mai nézettség: 2       nézettség: 2054
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 30dkg darálthús
  • 1maréknyi rizs
  • 1tojás
  • 1tk reszelt vöröshagyma
  • 1gerezd reszelt fokhagyma
  • 3szál sárgarépa 3szál fehérrépa
  • 2kanál étolaj
  • huslé,ha nem elég pótoljuk vízzel
  • 1kis pohár tejföl
  • 1-2ek liszt
  • tárkony bors ízlés szerint
  • citromlé vagy ecet
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:
  1. A darálthúst a rizzsel,tojással,hagymákkal,sóval borssal összedolgozzuk.
  2. A répákat ízlés szerint daraboljuk,és kevés olajon pároljuk pár percig.
  3. Engedjük fel huslével,ha forrni kezd formáljunk gombócokat a darálthúsos keverékből,és tegyük hozzá.Fűszerezzük tárkonnyal,és főzzük puhára.
  4. Közben készítsük el a habarást a tejfölből,lisztből,és ha megfőttek a gombócok habarjuk be a levesünket.Ízesítsük citromlével,forraljuk ki( A fűszerek Toldi Fűszer termékekwww.toldifuszer.hu)
Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.