A pulykahústkockákravágjuk. A hagymátmegtisztítjuk, finomravágjuk. A petrezselyemzöldetés a tárkonyleveleketapróravágjuk.
Felhevítettolajonaranysárgárapirítjuk a hagymát. Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemzölddel, kevéscsontlévelfelengedjük.
Közbenmegtisztítjuk a zöldségeket A répákat, a karalábétés a zellertvékonycsíkokravágjuk, a gombátfelezzük, majdvékonyszeletekrevágjuk. Azösszeset a húshozadjuk.
Lassanpároljuk, majd a maradékcsontlévelfelengedjük. Kb. 25 percalattkészrefőzzük.
A lisztetelkeverjük a tejföllelésegykisvízzel. Ezzelsűritjük a levest. Tejszínneldúsítjuk, éstárkonyecettelízesítjük. Megszórjuk a tárkonnyal. Sóval, borssalízesítjük.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.