Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves ételek recept » Tárkonyos pulykaragu leves

felvitel dátuma: 2015-10-15 18:27:14       mai nézettség: 1       nézettség: 1793
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

50 dkg pulykamell
1 fej vöröshagyma
1 l húslevesalap
fél citrom
2 marék zöldborsó
10 dkg gomba
2 szál sárgarépa
1csipet fűszerkömény
1 dl tejföl+ 1 evőkanál liszt
friss tárkony
fél marék rizs 
 

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát olajon megpárolom, majd a felkockázott pulykahúst a lábasba teszem és a csipet köményt, és addig pirítom, míg kifehéredik. Ekkor felöntöm a levessel, és hagyom főni lefedve kb. 10 percig, ekkor hozzáteszem a karikára vágott sárgarépát, és ismét főzöm pár percig. Aztán a felvágott gombát és a borsót is hozzáteszem. Sózom, borsozom, és ismét tovább főzöm. Közben egy kis tálkában összekeverem a tejfölt a liszttel, a fél citrom levét és az apróra vágott tárkonyt. Mikor a levesben minden alapanyag megpuhult és összefőttek az ízek, a tejfölös-tejszínes habarást hozzákeverem, és már tálalhatom is. étvágyat!

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.