Mielőttbehabarnánkrászórjukazapróravágott petrezselyemzöldet.1csapott eklisztetkikeverünkegykevéstejszinnel,majdhozzáöntjük a többit is,ésbehabarjuk a ragunkat.Jól összeforraljuk.Kifőttésztával tálaljuk.
Köszönöm.Ez azért is jólesik,mert ezt ebben a formában én találtam ki.
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.