Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tavaszi apró pecsenye.

felvitel dátuma: 2015-02-26 06:42:09       mai nézettség: 1       nézettség: 857
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg. pulyka felső comb filé,
2 db vöröshagyma,
4 gerezd fokhagyma,
10 dkg füstölt sonka,
25 dkg. vegyes fagyasztott zöldség,
200 g. hámozott paradiscom konzerv,
1 kanál paradicsompüré,
1 mokkáskanál pirospaprika,
, őrölt bors,
kevés petrezselyem zöld,
1 dl. száraz fehérbor,
kevés olaj.
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
Az olajon megpirítom enyhén a hagymát. Hozzáadom az apróra vágott sonkát, a kisebb kockákra vágott húst, és fehéredésig pirítom. Felöntöm borral, megszórom paprikával, majd jól összeforgatom. Mikor a hús kérget kapott a hámozott paradicsomlét, és a paradicsompürét is hozzáteszem. Ezután a fagyasztott zöldség következik, majd a fokhagyma, a , az őrölt bors, legvégül a petrezselyem zöld. Addig főzzük, míg a leve besűrűsödik
Mivel nagyon szaftos étel, csak olyan köret illik mellé, ami a szaftot magán tartja. Én a tokányokat, és az apró pecsenyéket legtöbbször tésztával tálalom.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.