Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / paprikás, pörkölt » Tavaszi tekercs

felvitel dátuma: 2014-03-30 12:00:22       mai nézettség: 1       nézettség: 1428
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg pulykamell filé
1 db sárgarépa
1 db gyökér
1 db paradicsom
1 db tojás
2 ek olaj
1 csomag petrezselyem
pár csipetnyi , kakukkfű
1-1 db 3 színű paprika
1 ek pirosarany krém ( csemege )

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:

Pulykemell filét nagy szeleteket vágunk és kiklopfoljuk.
Sóval kakukkfűvel jól bedörzsöljük mindkét oldalát.
Fél órát állni hagyjuk.
Kockára vágjuk a sárgarépát, gyökeret, paradicsomot, paprikát.
Összevágjuk a petrezselymet, majd az összekeverjük a nyerstojással, meg sózzuk, majd a tölteléket hússzeletekre halmozzuk, és feltekerjük, majd hústűvel összetűzzük ( ha nincs akkor cérnával átkötjük )
A hústekercseket olajon átsütjük, majd piros arannyal  krémmel megkenjük.
Kevés vízben, fedő alatt puhára pároljuk.
Végül a fedőt levéve a levét elpárologtatjuk.
Kevés sűrű mártás maradjon a tekercsek alatt .
Rizzsel és tavaszi vegyes salátával tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.