Hozzávalók:
4 szelet karaj csontnékül,,4 db mackósajt, 1 db kaliforniai paprika, 4 sz sonka, 1 ek tejföl, 4 közepes burgonya reszelve, 3 db tojás, 3 -4 ek liszt , 3 cikk fokhagyma, só, bors, ízlés szerint, olaj a sütéséhez
Elkészítése:
A reszelt burgonyát, sót, tojást,fokhagymát és a lisztet jól összekeverem.
A sajtot villával összetöröm majd a tejföllel alaposan elkeverem. paprikát kicsire kockázzuk
A hússzeleteket kiklopfolom ,picit besózom és miden húsra teszünk 1 szelet sonkát a sajtos töltelékkel megtöltöm,paprikát teszek mindegyikre majd ezután
fogpiszkálóval megtűzöm. Először a lisztbe mártom majd utána a burgonyás masszába
Az előre felmelegített olajban mindkét oldalon szép pirosra megsütöm.
Papírszalvétára kiszedem.
Rizzsel, vagy sült burgonyával tálalni..
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!