biztos nagyon finom!!
0,5 kg hús (én malac karajt vettem most)
2 fej vöröshagyma
só
bors
p. paprika
liszt
olaj
0,5 l tej
1 tv paprika
A húst felszelem, kiklopfolom, majd sózom, borsozom mindkét oladalát. Ezután paprikás lisztbe forgatom, és a vékonyan beolajozott tepsibe fektetem a szeleteket, akár egymásra is. Majd a vöröshagymákat felkockázom, és a húsra terítem. A paprikát szintén felszelem, és azt is a húsra teszem. Majd felöntöm annyi tejjel, hogy ellepje a húst. Alufóliával befedem és a sütőben puhára párolom, majd az alufóliét levéve kicsit pirítom. (én most pár kocka Kolozsvári szalonnát is tettem hozzá) Köretnek sült krumplit, vagy krumpli pürét ajánlok hozzá. Jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!