Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tejfölös gombóc leves

felvitel dátuma: 2012-03-26 11:34:33       mai nézettség: 1       nézettség: 4563
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

 Leveshez:
 

1 fej vöröshagyma,
piros paprika,
,
bors,
egész kömény,
1 szál zeller zöld,
1 cs. petrezselyem,
paradicsom,
1 doboz  tejföl,
liszt
ételízesítő vagy zöldség leves kocka
 

Gombóchoz: kb.30 dkg hajában főtt áttört burgonya,
1 tojás,
diónyi zsiradék,
liszt amennyit felvesz,
pici

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

 A hagymát lepirítod,tűzről le , a piros paprika,majd felengeded vízzel(kb 1,5 liter),bele 1 szál zeller,friss petrezselyem zöld,1 diónyi nagyságú paradicsom,étel ízesítő v zöldség leves kocka,pici ,bors,lehet bele néhány szem kömény is aki szereti,majd belefőzöd a gombócokat,mikor megfőtt,tejfölös habarás A végén meghinted vágott petrezselyemmel.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Kolonicsné Horváth Zsuzsa 2013 augusztus 26

Egy kis liszt és só nem kell a gombócba? Tetszik a tejfölös habarásos változat. Én csak a nélkül szoktam készíteni,de kipróbálom.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.