Főoldal » Tejfölös karalábé leves
felvitel dátuma: 2011-02-07 21:03:16
mai nézettség: 1
nézettség: 1931
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
zsenge karalábé: 0,5 kg
vaj: 0.04 kg
liszt: 0.05 kg
zöldpetrezselyem: egy csomó
tejföl: 1 dl
só, vegyes ételízesítő: 1 kanál
Előkészületi idő: 10 perc
Főzési idő: 12 perc
Elkészítés:
A zsenge 1 cm-es kockára vágott karalábét vajon megdinszteljük. Megszórjuk liszttel, zöldség zölddel, felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, hogy a karalábé puha legyen. Tálalás előtt belekeverünk tejfölt. Ízlés szerint ízesítjük ételízesítővel.
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!