Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tejfölös karalábé leves

felvitel dátuma: 2011-02-07 21:03:16       mai nézettség: 1       nézettség: 1931
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
zsenge karalábé: 0,5 kg
vaj: 0.04 kg
liszt: 0.05 kg
zöldpetrezselyem: egy csomó
tejföl: 1 dl
só, vegyes ételízesítő: 1 kanál
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 12 perc
Elkészítés:
A zsenge 1 cm-es kockára vágott karalábét vajon megdinszteljük. Megszórjuk liszttel, zöldség zölddel, felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, hogy a karalábé puha legyen. Tálalás előtt belekeverünk tejfölt. Ízlés szerint ízesítjük ételízesítővel.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.