Bocs és az 5 dkg eperlé ha jól olvastam az mikor következik:?
1 fej karfiol
3 szál sárgarépa
3 szál gyökér /fehér répa/
1 fej vöröshagyma
1/4 zeller
petrezselyem zöld
1 db paradicsom /elhagyható/
1 db hegyes erős paprika /elhagyható/
1 kis pohár tejföl
2 ek.finom liszt
5 dkg eperlevél
2 ek.étolaj
1 kk..pirospaprika
őrölt fehér bors
étlízesítő
só
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A zöldségeket megtisztítjuk,feldaraboljuk.A karfiolt megmossuk,rózsáira szedjük.
Elkészítés:Kevés olajon megdinszteljük a zöldségeket.Sózzuk,borsozzuk,ételízesítöt adunk hozzá.Beletesszük a karfiolt,egész vöröshagymát,pirospaprikát.Felöntjük vízzel és puhára főzzük.Mielőtt teljesen puha lenne beletesszük a tésztát és a petrezselymet.A tejfölt elkeverjük a liszttel és behabarjuk a levest.Habarás előtt kivesszük a vöröshagymát.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!