Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Nyári receptek » Tejfölös lecsó ahogy Édesanyámtól tanultam..

felvitel dátuma: 2011-09-11 13:48:54       mai nézettség: 1       nézettség: 2050
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

500g hagyma
500g paprika
1,5 kg paradicsom
füstölt húsos szalonna
füstölt kolbász
tejföl

díszítésnek: lilahagyma, paradicsom, paprika.

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 45 perc
Elkészítés:

Szalonnát csíkokra vágjuk, zsírját kiolvasztjuk, rászórjuk a felszeletelt hagymát s paprikát, majd megsózzuk. Míg fonnyad összevágjuk a paradicsomot is, mindenki úgy vágja ahogy szereti. Van aki meg is hámozza előtte a paradicsomot, mi nem szoktuk. Ahogy mondani szokás, a héjában van a vitamin alapon :) Ha a paprika s paradicsom már félig puha, hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és tovább pároljuk.

Ha már megpuhult és elfőtt a víz az alapról, hozzáadjuk a paradicsomot és készre főzzük. Mielőtt levennénk a tűzhelyről, belerakjuk a tejfölt is, és amint felforr is vesszük. A legjobb tejföl, amit ajánlhatok, az a Cserpes sajtműhelyben készül, egyszerűen kifogástalan!

Szakács: Tökmag


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.