2 harcsafilé (kb. 60 dkg),
4 dl tejföl,
3 evőkanál tej,
1 csomó petrezselyemzöld,
15 cm-nyi darab póréhagyma zöldesebb részéből,
1 egész citrom,
só, bors,
olaj a tepsi kikenéséhez.
A harcsafiléket sóztam, borsoztam, a tejfölt kicsit meghígítottam a tejjel, kapott egy kis sót és borsot.
A kiolajozott tepsibe öntöttem a tejföl harmad részét. Beletettem a halat, megszórtam apróra vágott petrezselyemmel, karikára vágott póréval, rátettem a héjával együtt karikára vágott citromot. Ráöntöttem a maradék tejfölt a tetejére.
Lefedtem, 20 percre 180 fokos sütőbe tettem. Utána levettem a fóliát és 10 percre visszatettem 200 fokra.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!