*3 ek Gyulai Májas
*2 ek tejföl
*1 csipet só
*1 csipet őrölt bors
*1 kk mustár
*6 kisebb szelet kenyér
*1 szál újhagyma
*1 kisebb zöldpaprika
*3 dkg trappista sajt
A sütőt előmelegítjük. Egy nagyobb tepsit kibélelünk alufóliával vagy sütőpapírral.
A májast, a tejfölt, a sót, borsot, mustárt egy kisebb tálkában simára keverjük.
A kenyereket megkenjük a krémmel és tepsibe fektetjük.
A zöldségeket megtisztítjuk, az újhagymát felkarikázzuk, a paprikát apró darabokra vágjuk.
Mindkettőt a szendvicsek tetejére szórjuk.
Meghintjük reszelt sajttal.
200 fokon 10 perc alatt ropogósra sütjük.
Friss zöldségekkel, meleg teával kínáljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!