60 dkg csirkemell
4-5 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 dl tejszín
1 csipet szerecsendió
egy ek szárított bazsalikom - vagy pár levél friss
só
őrölt bors
Tálaláshoz: Soós körettészta
A húst d vágjukkockákra.
Sózzuk.
Egy serpenyőben étolajat hevítünk, megdinszteljük rajta a vöröshahymát, majd a húst is hozzáadjuk.
Amikor a hús kifehéredett, akkor adjuk hozzá a fokhagymát, majd az ízlés szerinti borsot.
Ezután keverjük át jó alaposan, majd öntsük rá tejszínt, ízesítsük a bazsalikommal és a szerecsendióval. Kb 5 percig takaréklángon forraljuk, majd sós vízben kifőzött tésztával tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!