Hozzávalók: 8 db tojás, 25 dkg cukor, 1 csomag vaniliás cukor, 12, 5 dkg sima liszt, 12, 5 dkg rétes liszt, 1 csomag sütőpor
Hozzávalók a krémhez: 12 dkg margarin, 15 dkg porcukor,
4 dcl tej, 5 evőkanál kakaópor, fél csomag vaniliás pudingpor
Tetejére: 1 csomag Habpor, 1, 5 dcl tej, 2 dkg cukor
Elkészítése: A tojások sárgáját a cukorral és van. cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a liszteket a sütőporral és végül a felvert tojásfehérjével összekeverjük. 180 fokon 25 percig sütjük.
Hozzávalók a krémhez: 12 dkg margarin, 15 dkg porcukor,
4 dcl tej, 5 evőkanál kakaópor, fél csomag vaniliás pudingpor
Krém elkészítése: 12 dkg margarint 12 dkg porcukorral, 5 evőkanál kakaóval habosra keverjük, fél csomag vaniliás pudingot 2, 5 dcl tejjel 3 dkg porcukorral felfőzzük, ha kihült összekeverjük a kakaós krémmel, ezt kenjük a torta belsejébe én 3 felé vágtam,
majd 1 csomag habport 1, 5 dcl tejjel felvertem kemény habbá ezzel megkentem és diszítettem kívül.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!