A filéket tenyérnyi szeletekre daraboljuk, sózzuk, borsozzuk őket.
A póréhagyma fehér részét fél cm vékonyan felkarikázzuk, a sajtot a reszelő nagylyukú oldalán lereszeljük.
A tejszínt összekeverjük a fehérborral.
Kiolajozunk egy akkora sütőtálat, amiben a hússzeletek kényelmesen elférnek egymás mellett.
Beletesszük a hússzeleteket, rájuk szórjuk a hagymakarikákat, majd meglocsoljuk a fehérbor és tejszín keverékével.
Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal, és kb. 60 percre sütőbe tesszük.
Ha teljesen elkészült a hús, a végén tesszük rá a sajtot.
Én csilis, hagymás sült burgonyával tálaltam.
Jó étvágyat hozzá !
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!