felvitel dátuma: 2011-02-08 13:13:20
mai nézettség: 1
nézettség: 3770
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
pulykamell: 40 dkg vegyes zöldség: 30 dkg só, bors: csipetnyi tejszín: 1 dl citrom: 4 karika mustár: 1 kávéskanál csontlé vagy csontleves kocka és víz: 2 l liszt: 1 evőkanál babérlevél: 2 db vöröshagyma: 1 fej vaj: 1 evőkanál kapor: kávéskanálllal a díszítéshez juhtúrós galuska: 10 dkg
Előkészületi idő: 20 perc
Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
Kockára vágjuk a megtisztított pulykamellet, vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a megtisztított kockára vágott zöldségeket, puhára pároljuk, fűszerezzük. Felengedjük csont lével, amikor már puha hús tejszínes habarással sűrítjük, mustárral, citrommal ízesítjük, és a végén a finomra vágott kaporral megszórjuk. Juhtúrós galuskával tálaljuk.
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.