Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Tejszínes karfiolleves

felvitel dátuma: 2015-03-01 06:40:04       mai nézettség: 1       nézettség: 1792
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
*1 kisebb fej karfiol (tisztítás után mérve kb. 25 dkg)
*1 liter zöldségleves alaplé
*1 csipet
*1-2 tekerés bors
*1 púpos ek liszt
*2 dl főzőtejszín (18%-os)
*3-4 szál friss petrezselyemlevél
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
A karfiolt apró rózsáira szedjük, a leveleket és a vastag torzsa részt eltávolítjuk.
A folyó víz alatt alaposan átöblített karfiolt egy kisebb lábasba tesszük, amit felengedünk 1 liter zöldségleves alaplével, megszórjuk pici sóval (óvatosan, mert az alaplé is sós), borssal.
Fedő alatt addig főzzük, míg a karfiol megpuhul.
A petrezselyemlevelet apróra vágjuk.
A lisztet csomómentesre keverjük a tejszínnel, majd a levesbe csorgatjuk.
Hagyjuk besűrűsödni, és ha elzártuk, beleszórjuk a petrezselyemlevelet.
Azonnal, melegen kínáljuk.
Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.