Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tejszínes pulyka raguleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 19:29:56       mai nézettség: 1       nézettség: 3036
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
Pulyka aprólék: 0,80 kg
Vegyes zöldség: 0,40 kg
Vöröshagyma: 1 fej
Gomba: 0,20 kg
Zöldborsó: 0,20 kg
Kapor: pár szál
Tejszín: 4 evőkanál
Citrom: 4 karika
Burgonya : 2 db
Tárkony: ízlés szerint
Só: ízlés szerint
Vaj, étolaj: ízlés szerint

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A megtisztitott, megmosott, egyenlő kockára vágott pulyka aprólékot vízzel felöntjük, és főzni kezdjük.
A majdnem kész levest leszűrjük, majd visszarakjuk pulykahúst.
A kockára vágott vöröshagymát, burgonyát, vegyes zöldséget, sót, tárkonyt, gombát és zöldborsót vajban vagy olajban megpároljuk.
Ezután a levesbe tesszük, és addig főzzük, amíg a pulyka aprólék puha nem lesz.
Tejföllel, kaporral, citromszelettel díszítve tálaljuk.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.