Nagyon szép!
Tészta: 5 tojás, 10 ek. cukor, 5 ek. víz, 10 ek. liszt, 1cs. sütőpor, 1-2 ek. kakaópor.
Töltelék: 0.5 l. tej, 1 cs. eper puding, 2 vaníliás cukor, 2 ek. keményítő, 0.5 l. habtejszín, 25 dkg. szeder, cukorgyöngy.
A tészta hozzávalóiból vizes piskótát sütök torta formában. 4 vékony lapot vágok belőle.
Töltelék: Fél l. tejből, 1 eper puding porból, 2 vaníliás cukorból és 2 ek. keményítőből pudingot főzök. Ha kihűlt, lazán elkeverem 3/4 rész tejszínhabbal és betöltöm a lapokat.
A szedret egészben elszórtam a lapok között. Oldalát és tetejét csak sima tejszínnel kentem-dekoráltam és cukor gyönggyel, élővirággal díszítettem.
/ Az élővirágot jól meg kell mosni és leitatni róla a vizet/
/ Fagyasztott szederből is készíthető /
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!