Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta étel recept » Tejszínes,bébirépás,kukoricás penne

felvitel dátuma: 2011-11-05 17:03:55       mai nézettség: 1       nézettség: 2652
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1/2 kg penne tészta

20 dkg bébirépa /mirelit/

20 dkg morzsolt kukorica /mirelit/

5 dkg margarin

2-3 gerezd fokhagyma

őrölt fehér bors

3 dl főző tejszín

petrezselyem zöld

20 dkg reszelt trappista sajt

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

Előkészítés:A kukoricát és a bébirépát felengedjük.A petrezselymet /ha friss /apróra vágjuk.

Elkészítés:A margarint felolvasztjuk,rányomjuk a fokhagymát és 1-2 percig pirítjuk.Rátesszük a répát,kukoricát,sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt és petrezselyem zöldet adunk hozzá és lassan pároljuk.Ha a répa puha /ne főzzük szét /felöntjük a tejszínnel és kiforraljuk.A tésztát sós vízben kifőzzük. a tejszínes mártással tálaljuk reszelt sajttal megszórva.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Helga 2011 november 05

Klassz! Szoktam én is zöldséges tésztákat készíteni. Amúgy nem ér, mert teljesen összefutott a nyál a számban:)

0/10 anna51 2011 november 05

Hogy én ezt mennyire szeretem! Nagyon jó!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.