60 dkg csirkemell csont nélkül
40 dkg bomba
10 dkg bacon
1 fej vöröshagyma
3 dl tejszín
só
ételízesítő
őrölt fehér bors
Előkészítés:A csirkemellet és a bacont vékony csíkokra vágjuk.A gombát szeletekre a vöröshagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:A bacont kipirítjuk,megdinszteljük rajta a hagymát.Rátesszük a csirkemellet,sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá és 8-10 percig pirítjuk.Hozzáadjuk a gombát és 15-20 percig pároljuk amíg kezdi elfőni a levét.Ráöntjük a tejszínt és kiforaljuk.Makarónival,spagettivel,penne tésztával,párolt rizzsel kínálhatjuk
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!