Nagyon guszta!!Nokedlivel nagyon fincsi!!:))
A fűszerek Toldi fűsztermermékekből:
A hagymát felkockázva, a paprikát felcsíkozva megfonnyasztom egy serpenyőben a felhevített zsíron, majd hozzáadom a csíkokra vágott húst, só, bors, majoranna, őrölt köménnyel ízesítem, 1 dl vizet öntök alá. Félpuha a hús, akkor hozzáadom a csíkokra vágott szalonnát és a lecsúrgatott szeletelt gombát, fedő alatt néha megkevergetve puhára főzöm. Tejszínnel összekeverem, kimerek egy pici tejszíneslét, majd összekeverem kézi habverővel a liszttel és visszaöntöm, átkeverem, egy-két percig még összeforralom, hogy sűrűsödjön.Nokedlivel tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!