1 egész csirkemell
1 közepes fej hagyma
só,bors
1/2 db kaliforniai paprika
1 dbz kukoricakonzerv
1 dl tejszín
olaj
A csirkemellet lefejtem a csontról, és felcsíkozom. A hagymát megtisztítom és apró kockákra vágom, majd kevés olajon megdinsztelem. Megszórom egy kicsi sóval és letakarva párolom, hogy mire majd a csirkemell megfő rajta, a hagyma is jó puha legyen. Ha már jó a hagyma, akkor ráteszem a húst, fehéredésig nagy lángon pirítom, majd takarékra teszem. Megszórom sóval, borssal és a közben pici kockákra vagdalt kaliforniai paprikával. Kevés vizet öntök alá, és puhára párolom. Miután a hús megpuhult, ráöntöm a lecsöpögtetett kukoricát és jól átforgatom vele. Aztán nyakon öntöm az egészet a tejszínnel, összeforralom, és már lehet is tálalni. Én ma nokedlit készítettem hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!