1csm makaróni,0,5kg spenót,2dl tejszin,3 gerezd fokhagyma,1 szál újhagyma,5dkg vaj,vagy margarin,só,örölt bors,15dkg trapista sajt,0,5 dl olaj a leszűrt makarónira
A makarónit sózott forró vizben megfőzzük,a spenótot szintén sós vizben megfőzzük,leszűrjük és a vajon megfuttatjuk a két féle hagymát,amit előzőleg apróra vágtunk majd beletesszük a leszűrt spenótot,pároljuk,5-6 percig és felöntjük a tejszinnel és egy kis spenót főzőlével,kb 1dl-rel majd sóval és borssal ízesítjük összeforraljuk és kb 5dkg sajtot apró kockára vágunk és a tűzről levett spenótmártáshoz adjuk.A leszűrt tésztát melegen azonnal tálaljuk és a tetejére kanalazunk a mártásból és megszórjuk reszelt sajttal.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!