Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves ételek recept » Tejtölös krumplileves virslivel

felvitel dátuma: 2014-09-10 11:18:49       mai nézettség: 1       nézettség: 2100
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
*55 dkg krumpli (feldolgozás előtt mért súly)
*1 liter víz
*1 ek házi ételízesítő (esetleg 1 leveskocka)
*1 csapott kk
*1 csipet bors
*1 csapott kk házi fokhagymakrém (esetleg 2 gerezd fokhagyma)
*4 szál füstölt pulyka virsli
*1,5 ek liszt
*2 ek olaj
*1 kk őrült pirospaprika
*3 dl tejföl
 
Finom étel koronája a LANTOS Borászat terméke : www.lantosbor.hu
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:
A krumplit alaposan megtisztítjuk, apró kockára vágjuk és feltesszük főni kb. 1 liter vízben.
A fűszerekkel ízesítjük.
Közben elkészítjük a rántást, a lisztet csomómentesre keverjük az olajjal, majd kislángon világosra pirítjuk.
A tűzről levéve meghintjük az őrölt paprikával, majd kevéske vízzel csomómentesre keverjük.
A tejföllel krémesítjük, majd a levesből mert pár evőkanál meleg lével felhígítjuk.
A virsliket kb. 3 mm vastag karikára vágjuk.
Ha a krumpli megpuhult, hozzáadjuk a virsliket, belecsorgatjuk a rántást és hagyjuk felfőni.
Melegen kínáljuk.
Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.