Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hal ételek recept » Tengeri halfilé citromfű mártással

felvitel dátuma: 2011-03-24 13:31:52       mai nézettség: 1       nézettség: 4540
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg halfilé
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
vaj
friss zöldség

mártáshoz:
40 dkg majonéz
2 dkg só
3 dkg porcukor
2 dkg mustár
1,5 dl tejszín
fél csomó citromfű
1 citrom
citromhab

 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

Mártás:
A citromfüvet száráról letépjük, megmossuk és apróra vágjuk. A majonézt keverő tálba tesszük, hozzáadjuk az ízesítőanyagokat és az előkészített citromfüvet.
Tálalás előtt majd citromhabot keverünk bele.
 
A halat fűszerezzük, majd vajon kisütjük.
Tálalás előtt a mártásba citromhabot keverünk.

Salátával és citrom karikával díszítünk.

 

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.