Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Utóétel / meleg recept ( tálaláskor ) » Tepertős Káposzta

felvitel dátuma: 2015-01-08 13:57:43       mai nézettség: 2       nézettség: 1817
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg körüli  édesKáposzta
2 nagy fej hagyma
3o dkg tepertő
,

 frissen őrölt fekete bors
 őrölt kömény

olaj

egy csepp ecet
 

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

Elkészítés

A tepertős  káposztát nagyon egyszerű elkészíteni, akár előre is elkészíthetjük, majd tarthatjuk hosszú ideig lehűtve.

A tepertőt apróra vágjuk ,de le is darálhatjuk

Egy tálba tegyünk egy kevés olajat és a hagymát apróra vágva pirítsuk meg.

Majd hozzáadjuk a tepertőt ,picit pirítjuk

Majd belerakjuk az előre elkészített vékonyra szelt  káposztát. Keverjük jól össze és fűszerezzük meg.

Fedjük le és pároljuk puhára .

Hagyjuk főni addig amíg a   káposzta  meg nem puhul .Végén egy csepp ecettel ízesítjük . Mielőtt kész lenne vegyük le a tál fedelét, hogy a fölösleges folyadék párologjon el.

Mikor tálaljuk ,önálló ételként burgonya pürével vagy burgonya gombóccal ajánlom. De sültekhez köretnek is kiváló .

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.