Tepsis karaj:
8 nagy szem krumpli
7 szelet karaj
kis liszt
1 nagy fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
50 dkg gomba(el is hagyható)
1 db kis tejföl
só bors majoranna vegeta pici piros paprika
A krumplit felrakni fölni .A hagymát apro kockára vágom olajon megdinsztelem rá a fokhagymát aprora vágom majd a gombát megpcolom és felszeletelem és bele rakom a hagymába es sózóm vegetát rakok bele megvárom mig enged vizet és bele rakom a majorannát a kis piros paprikát és addig fözöm mig el nem föl a leve amikor kész egy kicsit hagyuk hülni.Addig a karaj húsokat kikofolom vékonyra megsozom és liszbe megforgatom és olajba megsütöm mindkét oldalát. ha megvan félre rakom.addig a krumpli megföt és megpucolom majd jénai tálba lekarikázom ugy mint ha (rakott krumplihoz) csinálnám. megsozom öket a hust rárakom a hagymás gombás cucot rá a tejfölt és be a sütöbe addig sütni mig a tejföl megpirul. A gombát l lehet hagyni ha valaki nem szereti.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!