( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
A combokat alaposan tisztítsuk meg.
Fektessük egy olajjal kikent tepsibe, majd egy hegyes késsel szurkáljuk meg a vastagabb részeket, hogy könnyebben átsüljön.
Hintsük meg sóval, borssal.
Öntsünk mellé kb. 1 dl vizet és fedjük le alufóliával.
Tegyük előmelegített sütőbe.
200 fokon kb. 90-110 perc alatt megpuhul. Közben megfordíthatjuk.
Ha már elég puha, akkor vegyük le a fóliát és a sütőbe visszatolva ízlés szerinti barnaságra pirítsuk.
Ha nem szeretnénk, hogy nagyon megszáradjon, a pirítás alatt locsolgassuk meg párszor a saját levével.
Melegen, párolt lila káposztával, esetleg krumplipürével tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!