Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta Saláta

felvitel dátuma: 2013-02-01 10:39:05       mai nézettség: 1       nézettség: 6457
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

 

Hozzávalók:

1 Cs Tészta mindegy milyen

5-6 db Orsi Virsli

 1cs Mexikói köret 50dkg

Öntet :

1dl olaj

2dl tejföl

2 nyomat mustár

egy ½ citrom leve

1 tojás sárgája

pici bors késhegynyi

csipet

1kvk  pici cukor

Előkészületi idő: 5 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

 

A Zöldséget megfőzöm .A Tésztát és a virslit  a tálaló mesterben  megfőzöm  .

Aki ismeri ez egy duplafalú Tupperware  edény  melybe belerakom a tésztát nyersen és a felkarikázott virslit ,vízet forralok melybe sót és olajat tettem  és ezt ráöntöm a tálalómesterben elkészített  tésztára és virslire  ,és így megfől. Aki edényben főzi meg ugyan úgy  .

Összeöntöm a hozzávalókat  miután minden megfőtt  és leszűrtem  ,majd az öntetet

elkészítem  hozzá  .Mix –fix –ben  összerázom a hozzávalókat  ,vagy ennek hiányában kikeverem  és ráöntöm a tésztára  .

Aki szereti a hagymát  az reszelhet plusszban.

étvágyat

Sültekhez  rántott húshoz ,de önmagában is nagyon finom.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.