Marika, ez nagyon guszta!
3 db csirkemell,
2db beáztatott zsemle
1kk só, 1kk őrölt bors, 1kk kakukkfű,
1 csokor összeaprított petrezselymlevél,
4 főtt tojás, összedarabolva, 1db nyers a töltelékbe, 1 db sárgája a kenéshez.
1 csomag bacon szalonna
3 gerezd fokhagyma
mustár
krumpli
mexikói zöldség.
mexikói zöldség
krumpli
A húst előző este bepácoljuk az olivaolajos, kakukkfüves fokhagymával.
A főtt, összedarabolt tojásra rátesszük a beáztatott zsemlét, beleütünk 1 nyers tojást, teszünk bele sót, borsot, összedolgozzuk,A levelestésztát beletesszük egy jénai edénybe,megkenjük mustárral.Ráhelyezzük a szalonnacsíkokat, a pácolt húst, majd erre a tölteléket, végül a tésztát.Megszurkáljuk, megkenjük a tojássárgájával.Előmelegítés nélkül pirosra sütjük./Kb1 óra./
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!