fél kg sertés tarja
fél csomag pörkölt tészta
fél csomag fagyasztott vegyeszöldség
olaj
füszerek a húshoz(ételizesitö, bors, foghagyma,csili,babérlevél)
tejfől
A húst bepácolom kb. 6-7 órára. Páchoz én ételizesitöt, borsot, száritott morzsolt csilipaprikát,babérlevelet és foghagymát hazsnáltal. Olajjal meglocsoltam a húst. Én tettem egy kevés folyadékot is az olajhoz. A tésztasalátához kiföztem a zöldságet és a tésztát. összekevertem, megfüszereztem ( Ételizesitö egy csipet csili, bors, foghagyma) és összekevertem egy kis pohár tejföllel. A húst serpenyőben megpároltam. Ételizesitövel, csilivel, foghagymával, borssal izesitettem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!