4 tojássárgája
100 gr porcukor
2 vanília cukor
500 gr mascarpone
250 ml cukrozott habtejszín
48 db babapiskóta
2,5 dl kávé~erős főzett
amaretto likőr~ ízlés szerint
kakaópor
~Porcukorral és a vanília cukorral kihabosítjuk a tojássárgákat.
~Majd vízgőz felett 5-10 percig megfőzzük a krémet.
~Félre tesszük hűlni.
~A kihűlt krémet, összekeverjük a mascarponéval és a felvert tejszínnel.
~A babapiskótákat langyos amarettós-kávés keverékbe mártjuk,majd 1 sor baba és a krém fele,újból 1 sor baba,krém, kakaópor.
~Meghintjük kakaóporral és betesszük a frizsibe.
Jó Étvágyat Kívánok!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!