25dkg Azzuro krémsajt
25dkg baba piskóta
3db tojás
3evőkanál cukor
1k.k.fahéj
2dl fekete kávé
4cl rum
1cs.vaniliás cukor
1csipet só
A tetejére kakaópor
A kávét meg főzöm,ki hűtöm és hozzá keverem a rumot.A tojássárgáját ki keverem a vaniliás
cukorral,egy csipet sóval,fahéjjal,és a krémsajttal. A tojásfehérjét habbá verem a cukorral,majd össze keverem a tojássárgás krémmel. A baba piskótát bele mártogatom a rumos kávéba és egy
tepsi vagy jénai aljába sorba egymás mellé lerakosgatom. A krém felét ráöntöm,majd megint egy sor baba piskóta következik és végül a tetejére a maradék krém kerül.
Tálalás előtt meg szórom a kakaóporral.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!