2 cs. babapiskóta,2 adag erős feketekávé,1 cs. tiramisu krémpor,3-4 dl tej vagy tejszín,kevés őrölt fahéj,2 cl konyak vagy rum.
A tiramisuport a tejjel vagy tejszínnel kemény habbá verni és ízlés szerint beletenni az őrölt fahéjat.A babapiskótát a konyakos (rumos) kávéban megforgatni és egy téglalap vagy négyzet alakú tálba egymás mellé lerakni,rákenni a krém felét és szűrőn keresztül megszórni kakaóporral,ugyanezt a rétegezést folytatjuk,amíg elfogy a piskóta.Tetejére mindig krém kerül,amit kakaóporral megszórunk.(Legalább 5-6 órát hűtőben tárolni!)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!