Nagyon szép lett, az ízét is ismerem, nagyon finom, Hugikám!
Hozzávalók: 50 dkg. Mascarpone sajt,3 evőkanál cukor, 6 db. tojás, 2 vaniliás cukor, 1 dl. Amaretto likör, 3 dl. kávé, 1 dl. tej, 5l. tejszin, Tetejére, csoki reszelék, vagy kakaó por.4 cs. habfixáló
2 csa babapiskóta
Elkészítés:
1. A sajtot a 6 tojás sárgáját, és a 3 evőkanál cukrot kikeverni.
2.A tejszeint kemény habbá verni a habfixálóval.
3.A tojáfehérjét a vaniliás cukorral kemény habbá verjük.
4. Az egészet egy nagy tálban összekeverjük, és egy evőkanál zselatint, feloldunk 1 dl. vízzel kihütjük, és a krémhez keverjük.
A kávéhoz öntjük a tejet, és a likört..
Egy kapcsos torta formában elkezdjük rakni a babapiskótát, rá egysor krém, majd ismét babapiskóta.Úgy tegyük, hogy a rém kerüljön a tetejére.Meghintjük kakaó pórral. A krémből hagyunk egy keveset, az oldal díszítéshez. A szélét is díszíthetjük a krémmel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!