6. db. tojás
1 szelet kenyér
1 csokor petrezselyem zoldje
só / ízlés szerint /
olaj vagy zsír a kisutéshez.
A tojásokat jól megmossuk, felutjuk .
Egy tányérban teszunk ízlés szerint sót az apróra vágott petrezselyem zoldje 3/4 részét, és jól kikavarjuk, úgy hogy habos legyen .
Majd belecsipegetjukjuk a szelet kenyeret . Osszekavarjuk.
Az olajat,vagy a zsírt felforrósítjuk, és egyenletesen beleontjuk palacsintasutobe.
Mind a két oldalát megsussuk.
Lapos-tányérra tesszuk kozepére rátesszuk díszítésnek a megmaradt apróra vágott petrezselymet.
Korítésnek kínálhatunk friss paradicsomot, uborkát, paprikát,- vagy savanyúságot
Elkészítése egyszerű, olcsó, és finom,
Jó étvágyat hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!